TERAPIJA

NUDIM VAM PSIHOTERAPIJU, HIPNOTERAPIJU I DUBOKU HIPNOZU

Psihoterapeutske metode koje koristim su metode modernog doba. Dve od mnogih bih izdvojila kao bitne i najuspešnije:
BWRT® je psihoterapeutska metoda sa izuzetno visokom stopom uspešnosti. Zovu je još terapijom budućeg doba. To je potpuno jedinstven i nov model psihologije i psihopatologije koji se uklapa u trenutno razumevanje i rezultate istraživanja neuronauke.
WSN je takođe psihoterapeutska metoda zasnovana na parts terapiji.

Hipnoterapeutske metode koje koristim takođe imaju visoku stopu uspešnosti i brze promene kod klijenta. Izdvojila bih BB4B(rad sa autonomnim nervnim sistemom) i duboku hipnozu.

Duboka hipnoza je razgovor sa klijentovim podsvesnim delom uma, kao sa starim prijateljem. U klijentovom podsvesnom umu su svi odgovori i rešenja na probleme. U ovom dubokom stanju, stanju duboke hipnoze, fenomenalne stvari nastupaju... kao što su trenutna isceljenja i rešenja problema.

Hipnoterapija Nikolić

RADITE NA SEBI SA MNOM

*Napomena: Rezultati mogu varirati od osobe do osobe. Nikada ne postavljam dijagnozu, ne prepisujem lekove, samo pomažem da postignete ciljeve i želje koje se Vi sami sebi postavili.

S poštovanjem,

Jasmina Nikolić,
psihoterapeut pod supervizijom, hipnoterapeut, hipnoanalitičar, praktičar i zvanični trener Duboke Hipnoze, BWRT registrovani praktičar, osnivački član BBRS kao I registrovani praktičar BBRS (British BrainWorking Research Society).

Ma ovo radi, odmah deluje, proživljavamo razne situacije, kao da se čistimo, postali smo mnogo manje nervozni, smireniji smo i zadovoljniji, i nekako samo to dolazi na svoje mesto.
Čistimo se, i loše navike kao posledice iščezavaju.Ovo je proces.

N.N.

Nakon svake seanse sa Jasminom osećam mir, sreću i radost.

D.G.

Od srca preporučujem Hipnoterapiju Nikolić. Meni je pomogla na mnogim životnim poljima, i pored problema i duševnih lomova, ja sam sada ponovo srećna, zadovoljna i uspešna žena. Uživam u životu. Jasmina je mlada, ambiciozna i uživa dok pomaže drugima. To sam osetila na svojoj koži. Zavolećete je i prihvatiti na prvom kontaktu i shvatićete da sa njom svaki svoj problem možete da prihvatite i rešite. Zahvalna Jovanka

Jovanka T.
Cao. Slusam poslednja tri dana tvoju hipnozu protiv anksioznosti i sjajna je.
Pomogla mi je da se opustim i smejem.
Slavica