Šta su besplatne konsultacije, a šta uvodne konsultacije.

Nedavno sam imala zbunjenog klijenta u vezi konsultacija.

Ja nudim besplatne konsultacije u trajanju do 30 minuta, u vidu dopisivanja ili poziva.

Nakon tih konsultacija klijent zakazuje uvodne konsultacije. Uvodne konsultacije daju širu sliku problema.Uvodne konsultacije su najbitniji deo terapije. Pravilno odrađene uvodne konsultacije pružaju da odredim najbolji i najsigurniji pristup kod klijenta. Uvodne konsultacije traju oko sat ipo vremena. Pomažu mi da na najbolji način pristupim klijentu, da ga razumem i odlučim koji vid terapije je najbolji za klijenta. Uvodne konsultacije su jako lične i intimne i nikako nisu iste za svakoga. 


Nadam se da sam sada razjasnila dilemu oko besplatnih i uvodnih konsultacija.

 S poštovanjem,

Jasmina Nikolić,

psihoterapeut pod supervizijom, hipnoterapeut, hipnoanalitičar, praktičar i zvanični trener Duboke Hipnoze, napredni BWRT registrovani praktičar, osnivački član BBRS kao I registrovani praktičar BBRS (British BrainWorking Research Society).

JOIN OUR NEWSLETTER
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Dragi moji, prijavite se na moju email listu. Spremila sam besplatan pdf "Mentalne Vežbe", kao poklon za Vas koji se prijavljujete. Ukucajte ime i email adresu u formi pored i dobićete instant pristup. Dobijaćete od mene ne samo mentalne vežbe, već razne korisne stvari i savete koji Vam mogu pomoći da živite život kakav želite. Vidimo se unutra.
Vaši podaci su kod mene bezbedni.