Poštovani građani,

Savez društava psihoterapeuta Srbije je organizovao mrežu volontera psihoterapeuta i psihoterapeuta pod supervizijom, koje možete kontaktirati u slučaju potrebe. Što se načina rada tiče, preporučeno vreme trajanja razgovora je do pola sata. Volonteri rade prema smernicama za krizne intervencije i smernicama za rad “na daljinu” tj online. Obezbeđena je i supervizijska pomoć mentora i supervizora od strane Saveza.

Mogu reći sa sigurnošću da po prvi put ja jesam ponosna na posao kojim se bavim. Istinski i besplatno pomoći nekome zaista ispunjava moje srce.

Više informacija i spisak psihoterapeuta volontera među kojima sam i ja možete pronaći na linku: BESPLATNA PSIHOTERAPIJSKA POMOĆ

Postoje tri kanala kako doći do psihoterapeuta:

–          Kol-centar 19833

–          Aplikacija „Podrška psihoterapeuta”

–          Spisak na sajtu SavezPsihoterapeuta.org

S poštovanjem,

Jasmina Nikolić,

psihoterapeut pod supervizijom, hipnoterapeut, hipnoanalitičar, praktičar i zvanični trener Duboke Hipnoze, BWRT napredni registrovani praktičar, osnivački član BBRS kao I registrovani praktičar BBRS (British BrainWorking Research Society).

JOIN OUR NEWSLETTER
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Dragi moji, prijavite se na moju email listu. Spremila sam besplatan pdf "Mentalne Vežbe", kao poklon za Vas koji se prijavljujete. Ukucajte ime i email adresu u formi pored i dobićete instant pristup. Dobijaćete od mene ne samo mentalne vežbe, već razne korisne stvari i savete koji Vam mogu pomoći da živite život kakav želite. Vidimo se unutra.
Vaši podaci su kod mene bezbedni.