Jasmina Nikolić Savetnik pod supervizijom

Vi zaslužujete da se osećate dobro!

Oprostite sebi i drugima

Hipnoterapija može pomoći da oprostite sebi i drugima. Ne dozvolite da vas osećaj stida, krivice i srama drži u prošlosti. Oslobodite se!

Samopouzdanje

Podignite samopouzdanje uz pomoć hipnoze. Zavolite sebe baš takvi kakvi jeste. Hipnoterapija pomaže da se oslobodite negativnih uverenja o sebi. Podignite samopouzdanje, samopoštovanje i sigurnost u sebe. Vi to zaslužujete.

Anksioznost

Hipnoterapija pomaže kod strahova, paničnih napada, osećaja uznemirenosti i fobija.

usluge hipnoterapije

Psihoterapeutske metode


Pored hipnoterapije pružam usluge i iz oblasti psihoterapije. Uspešno se bavim savetovanjem, koučingom i BWRT psihoterapeutskom metodom.

Da li postoji osećaj hipnotisanosti?

Neki ljudi mogu da odu u duboko stanje opuštenosti, dok su drugi potpuno svesni svoje okoline. Ja ne znam kako ćete se Vi osećati, jer je to potpuno drugačije za svakoga ali ćete imati osećaj potpune kontrole.

Hipnoterapija

VIŠE O TERAPIJI

VIŠE O MENI

Brain working recursive therapy®: Spektakularan tretman koji pruža trenutno olakšanje za probleme mentalnog zdrvlja. Psiholog Terence Watts kaže da iako BWRT često …

Poštovani građani, Savez društava psihoterapeuta Srbije je organizovao mrežu volontera psihoterapeuta i psihoterapeuta pod supervizijom, koje možete kontaktirati u slučaju potrebe. Što …

Rekli su o meni

Hipnoterapija Nikolić

Nakon svake seanse osećam mir, sreću i radost!

D.G.

-

Hipnoterapija Nikolić

Divna žena, puno mi je pomogla.

Andrijana

-

Hipnoterapija Nikolić

Rad sa Jasminom mi je pomogao da bolje upoznam sebe.

Jovanka

-

Prijavom na moju mail listu, dobićete Mentalne Vežbe koje Vam mogu zaista pomoći u svakodnevnom životu. Vaši podaci su sa mnom sigurni.